download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Tomcat predstavljajo video za skladbo Adrenalin

Da lepota ostaja v družini je v Sloveniji že splošno znano dejstvo. Tokrat ga na novo potrjuje Maja Podržaj, sicer sestra bolj znane vrhunske manekenke Daše Podržaj, ki je svoje čare posodila fantom iz ljubljanske zasedbe Tomcat za njihov novi vidosingel z naslovom Adrenalin. 

V videospotu Majina silhueta preganja pevca zasedbe Denisa Jambrošića, ki je ob tem povedal, da je Majina pozitivna energija je na vsak način razvedrila sicer precej naporen snemalen dan. Adrenalin je sicer novi singel mladih ljubljanskih rockerjev Tomcat (Denis Jambrošić - vokal, Gregor Šujica-Šujo - bas, Rok Barle - back vokal, kitara, Greg Žagar - Kitara, Žiga Ravšelj - Bobni), s katerim najavljajo novo ploščo, ki bo nasledila lani izdano Bits N'Pieces: "Nabralo se je že precej materiala ki ga snemamo po korakih. Pred plošče bomo sicer še kar nekaj koncertirali, nato pa udarili z novi studijskim izdelkom."

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav