download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Tropski in Emkej v videospotu za skladbo Betonska šuma

Tropski in Emkej, ki delujeta pod okriljem založbe Wudsiban Records, predstavljata nov videospot za pesem Betonska šuma. 
Spot prikazuje Tropskega od njegovih začetkov z rolko do današnjih dni, ko je ukvarjanje s tem športom zaradi poškodbe gležnja postalo samo še hobi. Videospot tako pripoveduje o nepozabnih spominih, ki vključujejo tudi trajno vez s prijatelji, saj se Tropski še vedno čuti del te kulture, čeprav je čas, ki ga preživi na rolki dandanes precej manjši. Emkej si s Tropskim deli podobno usodo, saj se je zaradi poškodbe kolena znašel v podobni situaciji fizičnih omejitev. Besede, ritem in rima jima predstavljajo skupno izhodišče izražanja notranjih občutkov, ki se izgubijo v »betonski šumi« spominov. 
 
Spot, ki je nastal v sodelovanju s 5-0 video produkcijo, je bil posnet po različnih skejt lokacijah Maribora. Za glasbeno produkcijo je poskrbel še en član Wudisbana - Nite.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav