download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Up n' downs s prvim videospotom Esprit subverzif

Začetki benda segajo v leto 2009, ko so v zasedbi Erik Zavolovšek, David Zavolovšek, Lavra Maze, Aleks Stropnik in Jaka Oblak prvič igrali pod imenom Up N' Downs na dobrodelni prireditvi v Športni dvorani v Mozirju. Skromna glasbena oprema, igranje za "čevape in pir" in velika želja po ustvarjanju lastne glasbe so zaznamovali prvo leto obstoja. Nastala sta avtorska komada Waco in Goldgeist.

V letu 2013 so z eksplozivno ustvarjalnostjo že uspeli pripraviti dve novi avtorski pesmi (Trubadur in angel ter Sladke sanje v mračni sobi), ki sta bili krstno odigrani na premieri njihovega prvega videospota za skladbo Esprit subverzif.

V glasbi, ki jo ustvarjajo, igrajo in čutijo se meša več zvrsti in zvoka, na katerega imajo vpliv znaniin manj znani izvajalci prejšnjega stoletja. Njihov cilj je odkrivati svoj prispevek, ki ga lahko dajo k glasbi vsebinsko in zvokovno. Up n' downs: "Pred nami je odprto polje zvoka, ki ga nameravamo raziskati in si ne delamo utvar, da smo karkoli že našli,"

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav