download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Uroš Zagožen v videospotu za skladbo Prišel bo dan

Predstavljamo vam drugi videospot za pesem Prišel bo dan pevca Uroša Zagožna. Uroš, je v zadnjem letu zelo aktiven in posvečen produkciji novih avtorskih pesmi in se z vsakim novim singlom vse bolj in bolj približuje izidu svojega prvega albuma.
Tako kot pri prejšnjih singlih tudi tokrat ostaja zavezan romantičnim napevom in svojo glasbeno pot nadaljuje v njemu tipičnem pop-rock slogu, kjer z izpovednimi skladbami predvsem stavi na čustveno žensko publiko. Z melodijo vpeto v poslušljiv aranžma se v pesmi skozi besedilo avtorja Boštjana Groznika dotika hrepeneče ljubezni in vsega odrekanja, ki je potrebno da le ta resnično zaživi.
 
Konec februarja se je s svojo ekipo pod režisersko taktirko Aleksa Šterna že drugič odpravil na snemanje videospota. Tokrat so izbrali klubsko scenografijo, ki so jo posneli v Clubu Local v Celju. V videospotu Uroš nastopa v vlogi pevca skupine, ki igra v nočnem klubu, katerega nepričakovano obišče skrivnostna lepotica. Med njima se na nenavaden in skrivnosten način vzpostavi hrepeneča ljubezenska vez. Skrivnostno lepotico je v videospotu uprizorila Klavdija Klemenc.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav