download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Video za singel Bloki ulce napoveduje album Chupacabra predstavlja: Ghet & Ballau

V torek, 11. 3. 2014, je izšel težko pričakovani album Chupacabra predstavlja: Ghet & Ballau, ki je rezultat skupnega dela velenjčana Benjamina Džinića – Gheta, ljubljančana Ballaua in producenta Anžeta Metoda Breskvarja – BMDja.. 
Večina glasbenih del na albumu je sproduciral Anže Metod Breskvar - BMD. Komadi so večinoma nastajali sproti, nekaj pa je tudi tistih iz prašne mape, ki verjetno ne bi nikoli ugledali luči sveta, če se ne bi nad njimi navdušila ravno Ghet in Ballau.  Žanrsko se med sabo precej razlikujejo, težko pa je preslišati tipičen BMD-jev zvok in minimalizem v aranžmajih, ki vedno malo meji na stil ameriškega zahodnega rapa. Gostov na albumu ni iz preprostega razloga - ko v studio povabiš tako izkušena MC-ja, gostov preprosto ne potrebuješ. Besedila se dotaknejo vsega od življenja na ulicah, žensk in denarja, ravno tako pa ne manjka tipičnih "pančlajnerskih" komadov. Album je bil v celoti posnet v studiju El Chupacabra, ki pa je bolj kot studio "produkcijski štab", kjer nastajajo nove pesmi. Svojo noto pa sta pritisnila zraven tudi Jernej Kržič na bass kitari in Boštjan Franetič na kitari. Dve produkciji je naredil Kidkratedigger in eno Ghet. 
 
Prvi videospot je posnet po komadu Bloki Ulce.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav