download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Vzem' si čas in si poglej novi spot od Anu

Vzem' si čas in si poglej novi spot od Anu
Foto: Ksenija Mikor Promocija BiG
Kaj imajo skupnega živahni 7-letnik, pisatelj, pokeraš, velenjski posebnež, lisica s trobento, pihalni orkester in Boki Frayer? 
Vsi so si vzeli čas in se za en dan naselili v stanovanje v Ljubljani ter odigrali in odplesali v novem videospotu Anu!  
Optimistična in živahna pesem Vzem si čas je kar klicala po zabavni ekranizaciji, zato je snemalna ekipa v ustvarjanje vložila ogromno truda in v kratkem času posnela neskončno število zabavnih in nenavadnih kadrov. Mnogi od njih se razkrijejo šele po večkratnem ogledu spota, ki ga je režirala Nina Tratnik, z vlogami samosvojih vzem-si-časarjev pa so se spoprijeli: 7-letni Alex Kerševan, pisatelj Janez Grm, igralec Primož Vrhovec, snemalec in fotograf Jurij Vižintin, člani Pihalnega orkestra Zarja Šoštanj, Boki Frayer, trobentar Tomaž Gajšt in Anu. 
 
"V eni sobi montaža spota, 10 m stran pa miksanje v studiu. Skupna točka pa seveda jedilnica. Ko takole hkrati opazuješ stvari v nastajanju, je evforija na višku! Vsi zagnani, vsi motivirani in predani. Naporen, a lep november je bil! Končni izdelek pa je bilo najlepše možno darilo za Miklavža," je o snemanju spota, ki je potekalo dva lanskoletna novembrska dneva, povedala Anu.
 
Anu s svojo energijo, vokalno interpretacijo, instrumentalno izvedbo in razigranimi spoti predstavlja dobrodošlo popestritev slovenske glasbene scene. Potem ko je bil med gledalci izjemno lepo sprejet njen prvi spot za pesem Dekle z naslovnice (dosegel je prvo mesto video lestvice Točka), lahko podobno navdušenje pričakujemo tudi za žurerskega Vzem' si čas, ob gledanju katerega boste težko ostali ravnodušni.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav