download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Yan Baray posnel videospot za singel Don't hide away

Yan Baray se je jeseni po treh letih od izdaje prvenca Visions From Another World vrnil z novim materialom, z rock-pop balado z jasnim sporočilom: Don't hide away. Ta je sedaj dobila tudi video podobo, za katero je poskrbel Matevž Kocjan. Spot je posnel na Obali, natančneje, v gledališču Tartini v Piranu. 
"Sporočilu pesmi, ki je osebno, intimno, sem sledil z atmosfero v videospotu," razloži 35-letni Primorec dejstvo, da nastopa pred prazno dvorano. 
 
Skladba je posebna tudi zato, ker je od trenutka, ko je prišel na idejo, do takrat, ko je spisal besedilo, skladbo nato posnel in sproduciral, minil en sam samcat dan. "Besedila mojih skladb so v angleškem jeziku, ki mi je v glasbenem ustvarjanju bližje kot slovenščina, a so kljub temu iskrena. In "Don't hide away" ni prav nobena izjema," je še povedal o novi skladbi. Skladbo je v celoti ustvaril sam, pri umetelnem prepletanju bobnarsko-kitarske linije mu je pomagal Luka Jeraša.
 
YAN BARAY - Don't hide away

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav