download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Zaklonišče prepeva predstavlja video za singel Samo da prođe demokratija

Le še nekaj dni nas loči do izida novega, sedmega studijskega albuma zasedbe Zaklonišče prepeva. Album z naslovom 'Samo da prođe demokratija' izide konec meseca!
Novo ploščo so fantje iz zaklonišča pospremili tudi z videospotom za naslovni komad (in hkrati tudi aktualni single), narodnobuditeljsko himno Samo da prođe demokratija (i da opet zaživimo kao ljudi).
 
Pod režisersko palico Vena Jemeršića so v enem zamahu simbolično soočili stranpoti današnjega časa: kravatarjem, ki igrajo golf in se vozijo z jaguarji, so kot protiutež postavili "malega, običajnega človeka", tistega iz časov, ko je beseda enakost še imela veljavo, ki pa jo je v današnji "demokraciji" že zdavnaj izgubila. Malemu človeku na poti do družbe svobode, enakosti in bratstva ostane le upor pod angažirano-kritično parolo Naj se že konča demokracija, da spet zaživimo kot ljudje... Na harmoniki je tako v skladbi kot v videospotu zanjo nastopil Tomaž Rožanec.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav