download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Zasedba Shadowicon predstavlja video za skladbo If I Was The One

Slovenska simfonična metal skupina ShadowIcon je izdala nov singel in video If I Was The One, ki napoveduje izid novega EP-ja albuma Smoke and Mirrors. 
Rojstvo zasedbe ShadowIcon sega v leto 2006. Po večkratnih kadrovskih menjavah danes skupino sestavljajo Ana Prijatelj Pelhan (vokali), Tomaž Lovšin (kitara), Bojan Kostanjšek (kitara), Peter Smrdel (klaviature), Matej Ravšelj (bas kitara) in Žiga Ravšelj (bobni).
 
Skupina je z izdajo novega singla napovedala tudi izdajo novega albuma z naslovom Smoke and Mirrors, ki je naslednik prvenca Empire in Ruins in bo izšel 15. 12. 2014. Pri snemanju novega albuma so sodelovala priznana imena iz sveta metal glasbe, kot so Charlie Bauerfeind in Thomas Geiger, poznana predvsem po sodelovanju s skupinami, kot so Helloween, Blind Guardian, Gamma Ray, Saxon, Hammerfall, in drugimi, ter Sascha Gerstner (Helloween), ki je posnel gostujoči vokal pri enem od komadov s prihajajočega albuma. Za snemanje backvokalov so poskrbeli Stefan Schmidt (Van Canto), Olaf Senkbeil in Betty Lenard.
 
Skupina je videospot za novo pesem posnela v Beogradu pri priznanih ustvarjalcih metal videospotov iCode team, ki so med drugim posneli videospote skupinam, kot so Kamelot, Sirenia, Blind Guardian, Symphony X, Edguy, Soilwork in mnogim drugim.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav