download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Zlatkov Mastrpis iz filma Prelomnica!

Potem, ko je nedavno z novim albumom zapečatil svoj 7. projekt, na ogled postavil video spot za BSS (Bot Sam Svoj) in seveda izvedel veliki promocijski koncert, Zlatan Čordić - Zlatko nikakor ne počiva. Tokrat se vam z video spotom za komad Mastrpis predstavlja v trailerju za prihajajoči film Miša Šušaka z naslovom Prelomnica, ki si ga boste v kinematografih lahko premierno ogledali že 10. januarja. Raper iz Fužin in mladi slovenski režiser sta torej združila svoje ustvarjalne moči in znova je nastalo družbeno kritično delo, s katerimi Zlatko vedno znova opozarja nase in si z iskreno razvezanim jezikom širi krog svojih privržencev.
In kako se je Zlatko znašel pod režisersko taktirko Miša Šušaka? Njuno prijateljstvo sega v srednješolske klopi, bila sta namreč sošolca. Medtem, ko je prvi repal, se je drugi ukvarjal predvsem s filmskim ustvarjanjem, Miša namreč njegova ljubezen do filma spremlja že od malih nog. Sodeloval je pri številnih projektih, piko na i pa je postavil s filmskim prvencem Prelomnica, zgodbi o kriminalnem podzemlju, družinskih vezeh in neusmiljenem boju za življenje in smrt. Pri nastanku filma je sodelovalo okoli 150 nepogrešljivih prijateljev in sodelavcev, v glavnih vlogah pa so nastopili Samo Ravnikar, Jure Fortuna, Robert Kostadinoski in Meta Černe. In ker gre za »no budget« film, Mišo jasno in glasno pove, da je film od vseh, ki so dobrodušno sodelovali pri njegovem ustvarjanju, med njimi tudi Zlatko, ki tokrat Prelomnico predstavlja v izvedbi rapersko-filmskega »Mastrpisa«!
Potem, ko je nedavno z novim albumom zapečatil svoj 7. projekt, na ogled postavil video spot za BSS (Bot Sam Svoj) in seveda izvedel veliki promocijski koncert, Zlatan Čordić - Zlatko nikakor ne počiva. Tokrat se vam z videospotom za komad Mastrpis predstavlja v trailerju za prihajajoči film Miša Šušaka z naslovom Prelomnica, ki si ga boste v kinematografih lahko premierno ogledali že 10. januarja.
Raper iz Fužin in mladi slovenski režiser sta torej združila svoje ustvarjalne moči in znova je nastalo družbeno kritično delo, s katerimi Zlatko vedno znova opozarja nase in si z iskreno razvezanim jezikom širi krog svojih privržencev.

In kako se je Zlatko znašel pod režisersko taktirko Miša Šušaka? Njuno prijateljstvo sega v srednješolske klopi, bila sta namreč sošolca. Medtem, ko je prvi repal, se je drugi ukvarjal predvsem s filmskim ustvarjanjem, Miša namreč njegova ljubezen do filma spremlja že od malih nog. Sodeloval je pri številnih projektih, piko na i pa je postavil s filmskim prvencem Prelomnica, zgodbi o kriminalnem podzemlju, družinskih vezeh in neusmiljenem boju za življenje in smrt. Pri nastanku filma je sodelovalo okoli 150 nepogrešljivih prijateljev in sodelavcev, v glavnih vlogah pa so nastopili Samo Ravnikar, Jure Fortuna, Robert Kostadinoski in Meta Černe. In ker gre za "no budget" film, Mišo jasno in glasno pove, da je film od vseh, ki so dobrodušno sodelovali pri njegovem ustvarjanju, med njimi tudi Zlatko, ki tokrat Prelomnico predstavlja v izvedbi rapersko-filmskega Mastrpisa!

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav